Om oss

UniformPartner AS er en ledende aktør på uniformsmarkedet og leverer uniformer til både offentlig og privat sektor. Her kan du lese mer om oss.

UniformPartner AS ble startet i 1993 og er en ledende aktør på uniformsmarkedet. Hovedkontoret er lokalisert i Bergen med avdelinger i Oslo, Trondheim, Selje, Danmark, Litauen og Kina. I Bergen, Oslo og på Selje har vi også systuer hvor vi tilpasser produkter i form av søm, rettearbeid, brodering og trykk.

Vi har spesialisert oss på totalleveranser av uniformer, profilbekledning og tilbehør til offentlig og privat sektor. Vi har lang erfaring med design, produktutvikling, produksjon og distribusjon av uniformer til storforbrukere både i Norge og Europa.

UniformPartner har høy ekspertise og kompetanse på ulike typer uniformering og kan tilby produkter ut i fra hver enkelt kundes ønsker og behov. Våre produkter er av høy kvalitet, med lang levetid i tillegg til at plaggene er funksjonelle, komfortable og praktiske.

UniformPartner har i overkant av 70 dedikerte medarbeidere som hver dag yter sitt beste for våre kunder. Menneskelige faktorer er av stor betydning for vår virksomhet og vi benytter vår samlede kompetanse og ekspertise i arbeidet vi utfører.

Vår kjernekompetanse er også vår styrke, og omfatter produktutvikling, produksjon, produkt og salg.
UniformPartners største konkurransefortrinn er vår evne til å tilpasse oss i henhold til kundenes ønsker og behov.

Logistikk

UniformPartner legger stor vekt på kundeservice i alle ledd og det er viktig for oss at kundeopplevelsen er positiv fra første kontakt.

Vi ønsker å være så tilgjengelig som mulig for kundene enten via nettbaserte løsninger, telefon, personlig kontakt ute hos kunde eller på en av våre avdelinger.

Vi har et eget utviklet logistikkprogram som benyttes for håndtering av våre komplekse uniformskunder. Systemet fremstår som et komplett logistikksystem, hvor kundens webgrensesnitt kan tilpasses hver kunde ned til den enkelte bruker.

Systemet er satt opp slik at det er intuitivt og tidsbesparende for brukeren av systemet.
Vi tilbyr en nettbasert bestillingsløsning hvor hver kunde har en administrator som får full oversikt over lager med bevegelser. Via systemet registreres hver enkelt uniformsbruker med navn, stillingsgrad, lokasjon, størrelse og artikler.

VI LEVERER ETTER DITT BEHOV

Alle våre kunder har sine ønsker og vi tilpasser oss!

WE DELIVERED WHAT YOU NEED

All our customers have different requirements and we will find a solution!