Personvernerklæring UniformPartner AS

 Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger 

Denne personvernerklæringen gjelder for UniformPartners nettsteder. UniformPartner AS (org. no. 922956049) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene shop.uniformpartner.no 

Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester. 

Personopplysninger som behandles 

UniformPartner samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. 

Eksempler på informasjon som innhentes: – Firmanavn – Kontaktperson – Firmaadresse/fakturaadresse – Ditt navn – Telefonnummer og e-postadresse – Hjemmeadresse, dersom varene dine sendes hjem – Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse 

Hvordan informasjon innhentes? 

UniformPartner samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider, samt lister fra firmaet hvor du jobber. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. 

Eksempel på skjema: – Kontaktskjema – Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider 

Formålet med informasjonen som innhentes 

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester – For å kunne sende relevant informasjon 

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, eller informasjon vi får fra din arbeidsgiver, for å kunne levere de varer og tjenesten som kontrakten med din arbeidsgiver tilsier. 

Hvordan lagres informasjonen? 

Informasjon innhentet gjennom shop.uniformpartner.no og gjennom kundedata fra arbeidsgiver, lagres i vårt interne logistikksystem Logon. 

Hvordan slettes/anonymiseres opplysningene? 

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter. 

Utlevering av informasjon til tredjepart? 

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men UniformPartner kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av UniformPartner. 

Rettigheter 

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. 

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Ta kontakt med vårt kundesenter, så hjelper vi deg med dette. 

Dersom du mener at UniformPartner AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. 

Kontaktinformasjon 

UniformPartner AS 

Telefon: 55 50 76 00
Mail: jorgen@uniformpartner.no 

Adresse: Nedbergeveien 19, N-5178 Loddefjord, Norway