Om oss

UniformPartner er en betydelig aktør på uniforms markedet i Norge, og har lang erfaring innen produksjon, produktutvikling, design og distribusjon av uniformer til storforbrukere i Norge og Europa forøvrig.

Alle prosesser styres i hovedsak av vår ISO 9001:2015.

 

Produktutvikling skjer basert på ønsker fra kunder, nyutvikling eller justering av eksisterende plagg basert på tilegnet ønsker og trender. I selskapet har vi ansatte med bred kompetanse fra det å velge rett kvalitet til rett produkt, produktutvikling, mønsterkonstruksjon, søm kompetanse, logistikkansvarlige, dedikerte kundebehandlere og søm stuer på 3 ulike avdelinger i Norge. Det meste vi gjør designes og utvikles internt hos UniformPartner i tett dialog og med kundene. 

 
UniformPartner har utviklet eget logistikksystem for våre brukere. Logon fremstår som et fremtidsrettet logistikksystem som gir både brukere og avdelingsledere/administratorer en unik opplevelse av kontroll på egen leveranse. Logon er fullintegrert mot vår SAP Business One, EHF faktura, Milum e-Commerce samt at systemet også støtter import av XML filer fra andre ordresystem. 

Alle våre kunder har sine ønsker, og vi tilpasser oss alle. Kundene velger selv hva som er best for sine ansatte. Vi har løsningene!


Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon